Predaj, 4-izb. byt, Košice - mestská časť Sídlisko KVP, Húskova 155 000,00 EUR navrhnúť cenu

PEKNÝ 4-IZBOVÝ BYT NA SÍDLISKU KVP

V tomto byte sa písala pekná história jednej milej rodiny. Teraz však byt čaká na nových majiteľov, ktorí v ňom napíšu svoj vlastný príbeh.

EQUILIBRIO real v spolupráci s Ing. Matejom Morozom Vám exkluzívne ponúka veľký a priestranný 4-izbový byt na Húskovej ulici v Košiciach.

BYT
Jednou z hlavných výhod tohto bytu je jeho veľkosť a priestrannosť. Rozloha bytu 78 m2 + 3 m2 loggia prináša naozaj veľký priestor na bývanie. Veľký úložný priestor bytu ešte dopĺňa aj pivnica. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: murované jadro so sprchovacím kútom a novou elektroinštaláciou, 2x plastové okná, dlažba na chodbe a v kuchyni. Súčasťou vybavenia bytu je aj vstavaná skriňa a kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (varná doska, rúra, umývačka, chladnička). Veľkou výhodou je klimatizácia, ktorú oceníte hlavne v horúcich letných mesiacoch. Byt je slnečný a teplý, je orientovaný na dve svetové strany: JV a SZ.

PROSTREDIE:
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, v peknom prostredí plnom zelene s výbornou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sa nachádzajú rôzne obchody, škola a škôlka, či zastávky MHD. Pre milovníkov prechádzok a prírody dopraje dostatok relaxu neďaleký lesopark, prípadne neďaleká jazdiareň. Centrum mesta je dostupné rýchlo a jednoducho, či už využívate auto, alebo verejnú dopravu. Jednoducho prostredie, ktoré si ihneď obľúbite.

BYTOVÝ DOM:
Byt sa nachádza na 1. poschodí z 8-poschodového panelového domu, pričom priestory pod bytom sú zateplené. V bytovom dome sa nachádza moderný výťah, ktorý však vzhľadom na poschodie až tak využívať nebudete. Bytový dom je kompletne zateplený, modernizáciou prešli aj spoločné priestory. Parkovanie je verejné, s parkovaním nie je problém ani v poobednajších hodinách, keď sa ľudia vracajú z práce. Bytový dom je orientovaný mimo hlavnej cesty, nie je teda takmer vôbec počuť hluk z cestnej komunikácie.

VIDEO: youtu.be/OymZ0e7RzFo?si=EdN8ZfiTEylef4SY

Tento byt má rozhodne predpoklady na to, aby ho mohli využívať nie len veľké rodiny, ale aj bezdetné páry, ktoré majú radi veľký priestor. Vzhľadom na dispozičné riešenie je možné ho ďalej modernizovať, napríklad urobiť zo 4-izbového bytu ešte priestrannejší 3-izbový byt, ale to už je na predstavivosti a nárokoch nových majiteľov. Tento byt má všetky predpoklady na to, aby sa stal Vašim novým vysnívaným bývaním. Využite túto exkluzívnu príležitosť a neváhajte ma kontaktovať.

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky. Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitného poradcu Ing. Mateja Moroza. Možnosť 3D virtuálnej obhliadky, ktorú na vyžiadanie zašleme na e-mail. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: 4-izb., 4 izbový, 4-izbový, byt, Košice, Západ, Košice - Západ, KVP, klimatizácia, EQ real, Húskova, EQUILIBRIO real, čiastočne modernizovaný,

  • Cena 155 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 20. 10. 2023
  • Číslo inzerátu AR-0R32-100443 (P231011MaM)
  • Lokalita Húskova
  • Celková úžitková plocha 78 m2
  • Výťah Nie
  • Telefón nie je
  • Stav Čiastočná rekonštrukcia
  • Balkón Nie
  • Lodžia Áno
  • Terasa Nie
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

EQUILIBRIO real
EQUILIBRIO real Telefón: +421948901180 E-mail: info@eqreal.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
EQUILIBRIO real Jesenského 27 04001 Košice Telefón: +421915954325, +421915672042 E-mail: eqreal@eqreal.sk Web:
 
TOPlist TOPlist